Ситопечат
Ситопечатът е технология чрез която може да се печата върху всякакви материали и изделия. На практика почти не съществува материал, върху който не може да се печата с помощта на ситопечата: PVC фолио, метал стъкло, дърво, полипропилен, текстил /фланелки, шапки, чадъри, якета, работно облекло, връзки за бадж и т.н./, тефтер-бележници, календари, папки и т.н.

Офсетов печат
е най-разпространената технология, която позволява да се печата с високо качество върху хартия и картон.
Този вид печат включва: каталози, брошури, книги, сертификати, удостоверения, покани, менюта, дипляни, листовки, плакати, визитки, календари, планери, етикети, опаковки, хартиени торбички, печат върху PVC фолио.

  • Дигитален печат
  • Обединяващо понятие за много печатни технологии, общото между които е директното пренасяне на изображението от цифрово описание /компютърен файл/ към физически носител – хартия или друга печатна медия. Дигиталния печат е най-подходящ за малки тиражи. Той позволява отпечатването дори на единични бройки за много кратки срокове.
    Този вид печат включва: листовки, визитки, дипляни, покани, сертификати, удостоверения, менюта, брошури и т.н.

  • Флексопечат
  • Флексопечатът е безспорно един от най-универсалните и разпространени методи за печат. Можете да печатате върху разнообразни материали при различна широчина на печатния цилиндър и при различна цветност. Флексопечатът е подходящ метод при ръкавни печатни материали.
    Една малка част от възможностите на този печат са: вълнообразен картон, хартия, филми, фолио, картон, етикети, вестници, многослойни торби, тишу, опаковки за течности и др.

  • PVC пластична карта
  • PVC картата е артикул с многобройни приложения, който успешно замества хартиените носители по отношение на идентификационните продукти: клиентски карти, карти за отстъпка, VIP карти, пропуски или луксозни визитки. Най-важното предимство на PVC картите е тяхната трайност и възможността за осигуряване на допълнителна защита на данните чрез поставяне на бар код, холограмен стикер, чип, или друг вид персонификация.

Тампонен печат
Машините за тампонен печат са подходящи за отпечатването на фирмени лога и графики с много фин контур, тънки линии или символи. Използва се най-често за печат на изображения върху пластмасови и метални рекламни сувенири: химикалки, запалки, ключодържатели, както и върху нестандартни такива: часовници, бинокли, ледочистачки, фризбита, ножчета и други предмети с различни неравни повърхности.

Изработване на значки
Значките са едно от най-широко използваните в рекламни кампании средства. Ние изработваме значки, както в стандартни форми – кръг, елипса, квадрат, правоъгълник, така и нестандартни с размер и форма, съобразени с вашия идеен проект.

Трансферен печат
Трансферният печат е метод за отпечатване на изображения, използвайки се междинен носител. Изображението предварително се нанася върху специална хартия в огледален вид и се пренася към тъканта под въздействието на висока температура и натиск.

Широкоформатен печат
Това е технология, която позволява отпечатването на голямоформатни изображения върху огромно разнообразие от материали: винил, винилова мрежа, фолио, хартия, плат за знаме и т.н.

Лазерно гравиране
Лазерното гравиране е процес, при който енергията на лазерния лъч, насочена към повърхността на материала, нарушава неговата структура и прави практически неизтриваем надпис върху сувенира. Лазерното гравиране може да се приложи на следните материали: пластмаси, дърво, стъкло, плексиглас, кожа, хартия, алуминий, месинг и др.

Рекламни сувенири
Подаряването на елегантен, луксозен рекламен сувенир е отличен начин да подсилим бизнес взаимоотношенията. Голямото разнообразие позволява на всеки да намери най-точния подарък за клиентите и колегите си. Съобразно рекламните си бюджети, нашите клиенти могат да избират за своите рекламни кампании от различни каталози – различни методи за надписване.

Графичен дизайн
Художествено оформление на всякакъв вид печатни материали и издания, изработване на фирмено лого, страниране и обработка на илюстрационен и снимков материал, векторизация на фирмени знаци.